Re-registrering av elevplass for 2021/2022

Det nærmer seg søknadsfrist for kommende skoleår, og alle nåværende elever må re-registrere seg for å fortsette. Det er sendt ut epost til alle nåværende elever, med nødvendig info om innlogging osv. Dersom du ønsker å slutte på tilbudet du går på kan du klikke Slutte når du re-registrerer deg, eller sende en skriftlig oppsigelse av elevplass til kulturskolerektor Inge Dahl. Hans epostadresse finner du HER

2 Kommentarer on “Re-registrering av elevplass for 2021/2022

  1. Hei.
    Jeg ble litt i tvil om den forrige søknaden vår stå ved eller om jeg må søke igjen. Så for sikkerhetsskyld sender jeg denne.
    Madeleine Feuerherrn Sanne(f.2012) ønsker å være med på Kunst og Teater. Håper hun får plass nå. Om det fortsatt ikke er plass på det gi meg gjerne beskjed om hva som evt ledig så kanskje det kan være noe for henne også.

    1. Hei. Beklager sent svar på din melding. Den «druknet» dessverre i en del spam på denne siden. Jeg skal sørge for at kulturskolerektor får opplysningene fra deg. Mvh Bjørn Magne Nyhagen – webansvarlig i Nrd-Aurdal kulturskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *